Zašto Lagoon katamaran u Hrvatskoj?

Jedriti u Hrvatskoj je super.

Jedriti na Lagoon katamaranu u Hrvatskoj je još bolje.

Jedriti na vlastitom Lagoon katamaranu u Hrvatskoj je izvanredno!

Zašto je tome tako? Dva su glavna razloga. Prvi je zato što je Lagoon najbolji katamaran na svjetskom tržištu. A drugi razlog je zato što je Hrvatska jedna od najljepših destinacija za jedrenje na svijetu i trenutno jedna od najpopularnijih. Praktički je nemoguće izabrati koji je razlog važniji, tako da jednostavno nećemo odlučivati. U slučaju da se uspijete odlučiti, slobodno nas obavijestite.

Lagoon katamarani

Lagoon je počeo kao razvojni i natjecateljski projekt i izvor inovacija. Brend je do danas ostao vjeran svojim počecima te im je pridodao udobnost i vrhunsko iskustvo na brodu.

Danas su elegantne linije, velika pouzdanost i revolucionarne inovacije, samo neki od razloga zbog kojih je Lagoon omiljen među ljubiteljima katamarana.

Nautika centar Nava  – Vaš Lagoon partner u Hrvatskoj

Nautika Centar Nava je ponosna što je Vaš Lagoon partner u Hrvatskoj  još od 2001. godine.

Dok je Lagoon bio na putu prema globalnom priznanju, Nava je stremila postati tržišni lider u nautici u Hrvatskoj. Dario Marijan, vlasnik i generalni direktor Nave, bio je pomalo vizionar kada je Lagoonu predložio suradnju. Uzajamni uspjeh rezultat je odlične izvedbe i izvrsnosti u onome što obe tvrtke rade, svaka u svom području.

Nava pruža sve usluge vezane uz Vaš Lagoon katamaran. To je odredište za investitore, kupce, prodavače, vlasnike i charter goste koji traže avanturu jedrenja.

Naš odjel prodaje veseli se svakom novom upitu i izazovu. Zahvaljujući više od 29 godina u nautici, imamo sve potrebne informacije, savjete i znanja o Lagoon katamaranu kojeg želite, novom ili rabljenom.

Tu smo da Vam olakšamo proces kupnje i ponudimo najbolje opcije financiranja, asistiramo pri osiguranju i registraciji i ostaloj papirologiji te Vas savjetujemo o dodatnoj opremi.

Najveći bonus je naša postprodajna usluga. Vi samo javite koju dodatnu opremu želite ili ukoliko Vam je potreban rezervni dio, mi naručujemo i profesionalno ugrađujemo u najkraćem mogućem vremenu.

Charter management plovila

Ovisno o tome kakva očekivanja imate, charter management je vjerojatno najbolji način posjeda katamarana. To je, također, jedna od najpopularnijih opcija među našim klijentima.

Koncept je jednostavan, a prednosti su brojne. Potrebno je da nam javite kada i koliko dugo želite koristiti katamaran, a mi ćemo popuniti ostatak tjednih najmova vašeg Lagoon katamarana odabranim klijentima. Tako katamaran pokriva vlastite troškove (vez, održavanje, osiguranje, podmirivanje rate itd.)

Tim iskusnih profesionalaca u Navi brine da sve ide po planu. Mi osiguravamo:

  • siguran vez
  • potpunu uslugu i održavanje
  • pripremu za ljetnu i zimsku sezonu
  • optimalan broj rezervacija
  • procjene prihoda i rashoda za sezonu
  • profesionalnu posadu (ovisno o modelu broda i / ili potrebama gostiju)

To je situacija u kojoj ne možete izgubiti! Imate brod koji je održavan i očuvan u izvrsnom stanju te ostvaruje dostatne prihode. Po isteku charter management ugovora, katamaran postiže odličnu cijenu na tržištu rabljenih plovila upravo zbog stručnog upravljanja i održavanja.

Za daljnje informacije o ovom programu, obratite se našem prodajnom timu.

Adriatic Lagoon Regatta

Regata je započela 2012. godine i okuplja vlasnike, ljubitelje Lagoon katamarana u Hrvatskoj te poduzetnike svake godine oko 1. svibnja. To je prilika da radite ono što volite u okruženju ljudi koji razumiju vašu strast.

Riječ je o preuređenom konceptu Lagoon Escapade-a koji se savršeno uklapa u ono što Hrvatska ima za ponuditi – vrhunsko iskustvo katamarana. Ukratko, to je trodnevni festival hedonizma, utrka katamarana u organiziciji Lagoona, Nautika centra Nava i naših partnera.

Saznajte više o prethodnim izdanjima Adriatic Lagoon Regatte i prijavite se za sljedeće.

Pošaljite upit za
Upit
MOLIMO VAS DA ISPUNITE SLJEDEĆA POLJA

Lagoon kao jedan od najvrijednijih i prepoznatljivijih globalnih brendova i Nava kao jedna od ključnih nautičkih tvrtki na hrvatskom tržištu čine ovo “savršeno partnerstvo”. Best buy vrijednost Lagoon modela u kombinaciji s vrhunskom i visoko profesionalnom podrškom, tijekom i nakon prodaje te servisna podrška i odličan charter management program u Navi garantiraju opušteno vlasništvo i zaštićeno ulaganje svakog klijenta.

lagoon Modeli
NAUTIKA CENTAR NAVA

Autorizirani Lagoon dealer

Branimirova obala 11
21 000 Split

Telefon: +385 21 40...

Email: info@navaboat...

ISO 9001

NAUTIKA CENTAR NAVA ltd • Branimirova obala 11 • 21 000 Split • Tel: +385 21 40 77 00 • Fax: +385 21 40 77 01• e-mail: info@navaboats.com • Registered at the Commercial Court of Split, under the No. Tt-13/4743-2 • MBS (registered company number): 060145183 • Board Member: Dario Marijan • Share capital: 5.827.200,00 HRK • OIB: 19782809122 • Activity Code: 51870 • Bank account information: HR6124020061100570048 at ERSTE & STEIERMÄRKISCHE BANK d.d., Jadranski trg 3a, 51000 RIJEKA