Lagoon 60

Lagoon 60

Lagoon 60

Lagoon 60

Prekrasan novi Lagoon 60 plod je dobro uspostavljene suradnje Nauta Designa, Patricka le Quementa i VPLP Designa. Vanjski prostori za život su svakako najvažniji dijelovi ovog iznimnog višetrupca. Očito je da su dizajneri s posebnom pažnjom radili na ovom aspektu plovila. Stražnji kokpit sigurno i jednostavno Vas vodi do mora i aktivnosti na vodi po kutnim stepenicama. Ove stepenice olakšavaju penjanje čak i po mokrom i nemirnom vremenu. Dodatne bočne terase povećavaju osjećaj prostora i slobode kretanja.

Prednji kokpit je još jedan odličan vanjski prostor za uživanje u životu na brodu. Pristupom kroz kroz vrata u salonu omogućeno je besprijekorno spajanje interijera s eksterijerom.

Na kraju, tu je i impresivni pogled s dobro opremljenog flybridge-a. Ovdje gosti mogu odmarati uz kapetana, na udobnim sjedištima ili na sunčalištima.

Nekoliko opcija rasporeda omogućava personalizaciju Vašeg iskustva. Možete odabrati potpuno opremljenu kuhinju ispod palube s četiri kabine za goste ili otvoreni koncept salona s kuhinjom i pet kabina za goste, sve s vlastitim kupaonicama, pri čemu su dvije kabine s dva odvojena kreveta. Osim toga, kabine posade na pramcu, uz vlastitu kupaonicu, gostima omogućuju dodatnu privatnost. Sve kabine za goste su izuzetno udobne i luksuzne, a vlasnička kabina u desnom krmenom trupu utjelovljuje predanost Lagoona osiguravanja vrhunskog iskustva vlasništva.

Vrhunska tehnologija i sustavi na Lagoonu 60 jamče glatku i bezbrižnu plovidbu. Napredni navigacijski sustav omogućuje preciznu kontrolu, a snažni motori od 2 x 150 KS pružaju pouzdanu učinkovitost u svim uvjetima. Ovaj katamaran je savršeno kombinira formu i funkcionalnost. Uživajte u brzini i stabilnosti koje pretvaraju svako jedrenje u nezaboravno krstarenje.

Snažna gradnja, ojačani trup i stručno osmišljeni sustavi Lagoona 60 čine ovaj katamaran jednim od najsigurnijih brodova na tržištu.

Dopustite nam da Vas učinimo ponosnim vlasnicima novog Lagoona 60!


Lagoon 60

Specifikacija

Duljina preko svega
18,27 m / 59'11''
Širina trupa
9,87 m / 32'5''
Gaz
1,65 m / 5'55''
Gaz
30 m / 98'5''
Težina (EC)
34,6 T / 76,293 Lbs
Square top glavno jedro (opcija)
143 m² / 1,539 sq. ft.
Genoa
89 m² / 936 sq. ft.
Kapacitet goriva
1300 L / 343 US Gal
Spremnik za vodu
960 L / 254 US Gal
EC certifikat
A : 14 / B : 14 / C : 20 / D : 20
Price from (bez PDV-a)
Soon