Otkrijte Lagoon 60: Remek-djelo elegancije i inovacije

Najavljeni Lagoon 60 kao dodatak Lagoon floti sve je osim običnog; on je simbol snage, luksuza i inovacije. Pročitajte više detalja o ovom remek-djelu. Primjerice o njegovim impresivnim performansama, iznimnoj okretnosti, zadivljujućem vanjskom izgledu i luksuznom interijeru.

Novi Lagoon 60: Prava izvrsnost jedrenja

Lagoon 60 besprijekorno kombinira snagu s okretnošću. Uz impozantnu ukupnu duljinu od 18,27 metara i dva Volvo motora snage 150 KS, ovaj katamaran jamči pouzdanu izvedbu u svim uvjetima. Značajna površina jedara za plovidbu uz vjetar od 239 m² ili 2.572 četvornih stopa osigurava izvanredne performanse pri jedrenju. Napredni navigacijski sustavi omogućuju preciznu kontrolu. Snažna konstrukcija i ojačani trup garantiraju neusporedivu stabilnost. Sve to čini Lagoon 60 jednim od najsigurnijih plovila dostupnih na tržištu, a ujedno i temelj njihove filozofije dizajna.

Vanjska elegancija

Vanjski izgled Lagoona 60 odiše pažljivim dizajnom i funkcionalnošću. Lakoća kretanja na krmi je iznimna zbog rasklopnih terasa koje pružaju dodatni prostor i kutnih stepenica čime je pristup moru olakšan, čak i u mokrim, uzburkanim i nepovoljnim vremenskim uvjetima. Pramačni kokpit sa sjedištem idealno je mjesto za opuštanje i besprijekorno je povezan s interijerom. Uz široke bočne palube, dostizanje svakog dijela ovog prekrasnog katamarana je jednostavno, i svaki kutak lako dostupan. Ne smijemo zaboraviti veliki flybridge, opremljen dnevnim boravkom i sunčalištima, gdje možete uživati u impresivnom pogledu dok kapetan s lakoćom upravlja jahtom.

Luksuzni interijer – udobnost i rafiniranost

Unutrašnjost Lagoona 60 je svijet neusporedivog luksuza i udobnosti. Višestruke opcije rasporeda omogućavaju prilagodbu Vašim potrebama. Izaberite potpuno opremljenu kuhinju ispod palube s četiri kabine za goste ili salon otvorenog koncepta s kuhinjom te pet kabina za goste, sve s privatnim kupaonicama. Dvije kabine (u rasporedu s pet kabina) imaju dva odvojena kreveta. Kabine za posadu u pramcu s kupaonicom pružaju dodatnu privatnost gostima. Vlasnička kabina u desnom trupu oličenje je posvećenosti Lagoon-a pružanju savršenog vlasničkog iskustva.

U svijetu katamarana, novi Lagoon 60 nedvojbeno je vrhunski izbor. To je zasigurno zbog njegove snage, performansi jedrenja te okretnosti. Dodatno, kombinacija sa zadivljujućim vanjskim dizajnom i luksuznim i udobnim unutarnjim prostorima, obasjanim svjetlošću, čine ga vrhuncem nautičke izvrsnosti.

Lagoon Lagoon 60

LAGOON 60

Proizvedeno Novo
Ukupna dužina 18,27m
Ležajevi 8 -12
Cijena bez PDV-a

U Nautika Centru Nava, naš prodajni tim spreman je pomoći Vam da ostvarite svoje snove o vlasništvu ove plutajuće ljepotice. Rado ćemo Vam pružiti sve potrebne informacije, odgovoriti na Vaše upite i voditi Vas kroz svaki korak procesa donošenja odluke i kupnje. Vaše avantura vlasništva nad Lagoonom 60 može početi već sada s nama. Kontaktirajte nas danas i krenimo zajedno na ovo nezaboravno putovanje luksuza, udobnosti i pustolovine.

Pošaljite upit za

MOLIMO VAS DA ISPUNITE SLJEDEĆA POLJA
Nautika centar Nava