Nava predstavlja Lagoon na Biograd Boat Showu 2023

Lagoon 51 u Biogradu

Kako nam se jesen polako primiče i neki od posljednjih charter gostiju pristižu u Hrvatsku, a aktivnosti za pripremanje brodova za zimu polako počinju, nautički svijet Hrvatske i srednje Europe sprema se za jubilarno 25. izdanje Biograd Boat Showa. Sa zadovoljstvom najavljujemo da će Nautika Centar Nava, kao Lagoon zastupnik za Hrvatsku, ponovno sudjelovati na ovom događaju koji će se održati u prekrasnoj Marini Kornati od 25. do 29. listopada 2023. Naša prisutnost obećava uzbudljiv prikaz najboljih plovila, a ove godine s posebnim uzbuđenjem predstavljamo cijenjeni Lagoon 51.

Hrvatska Premijera Lagoona 51 u Biogradu

Nautika Centar Nava ponosno predstavlja hrvatsku premijeru Lagoona 51, pravog remek-djela brodogradnje i dizajna. Ovo je jedan od najinovativnijih katamarana na tržištu, te s brojnim rješenjima kojima Lagoon nastoji što više osigurati njegovu održivost i smanjiti njegov ugljični otisak. Svoju svjetsku premijeru katamaran je imao prošle godine u Cannesu.

Ovaj izvanredan katamaran kombinira sofisticiranost unutarnjeg i vanjskog prostora s uzbuđenjem otvorenog mora. Prostrani i raskošni interijer Lagoona 51 impresivan je, udoban i opremljen svim uređajima za ugodna 7-dnevna ili duža krstarenja. Dodatno, vrhunska tehnologija i značajke kao što su potpuna klimatizacija, generator, inverter, grijanje, hidraulička platforma i desalinizator, osiguravaju sigurno i ugodno iskustvo plovidbe.

Tijekom Biograd Boat Showa 2023, Lagoon 51 bit će izložen u moru.

Otkrijte Više iz Lagoon Svijeta

Uz Lagoon 51, koji će biti izložen na Biograd Boat Showu, naš prodajni tim rado će s Vama razgovarati o cijeloj Lagoon ponudi. Štoviše, imamo najnovije službene cjenike, ponude i informacije o isporukama i dostupnosti pojedinih modela. Pogledajte cijeli Lagoon asortiman na našoj Lagoon web stranici:

Pridružite se Navi na Biograd Boat Showu

Pozivamo sve ljubitelje jedrenja, luksuza i avantura! Pridružite nam se na 25. Biograd Boat Showu koji će se održati od 25. do 29. listopada 2023. g. Zakoračite na Lagoon 51 i ostvarite svoje snove o životu na vodi.

Kako biste zakazali sastanak s našim prodajnim timom ili dobili više informacija, molimo vas da kontaktirate naš prodajni ured. Ne propustite ovu priliku i krenite na putovanje života s Nautika Centrom Nava i Lagoon brandom. Veselimo se ugostiti vas na ovom posebnom događaju!

Pošaljite upit za

MOLIMO VAS DA ISPUNITE SLJEDEĆA POLJA
Nautika centar Nava