Lagoon Posebna Ponuda

40. rođendan uz Lagoon posebne ponude!

Lagoon, luksuzna marka katamarana, slavi 40 godina! To je važna prigoda koja zaslužuje veliko slavlje i, naravno, neodoljiva Lagoon posebna ponuda za ljubitelje Lagoona. Zamislite jedrenje na svom vlastitom Lagoon katamaranu, sunce zalazi na horizontu i sve je obojano u zlatne nijanse… To ne mora više biti samo san jer je Lagoon pripremio posebne ponude, a Nautika Centar Nava je spremna isporučiti ih.

Zaronite u raskošan svijet Lagoona

Već četiri desetljeća, Lagoon je sinonim za inovaciju, luksuz i nezaboravna iskustva plovidbe. Od čvrstih trupova do raskošnih interijera, svaki model je dizajniran sa savršenstvom na umu, i osigurava da svako krstarenje postane nezaboravna avantura. U proslavu ovog važnog jubileja, Lagoon želi uključiti što više novih vlasnika katamarana i podijeliti svoju radost. Imaju sjajne poticaje i ponude.


Otkrijte posebne rođendanske ponude

U čast svojeg 40. rođendana, Lagoon nudi ekskluzivne promocije svojih slavnih modela – Lagoon 40, Lagoon 42 i Lagoon 46. Osim zajamčenih cijena, kupci dobivaju također i velikodušne bonuse.

Kod ovih rođendanskih paketa, možete puno uštedjeti i ostvariti svoj san o Lagoon jahti. Popusti su značajni:

Lagoon 42 – Millennium Edition

Lagoon 42, koji je nedavno proslavio svoj 1000. primjerak, ima poseban Millennium Edition model. Ovaj model uključuje izvrstan paket opreme, a uštede dosežu do 50.000 eura.

Sada je savršeno vrijeme za kupnju Lagoon katamarana. Ali morate požuriti, jer se ova posebna promocija odnosi samo na brodove isporučene do kraja ove godine. Bez obzira jeste li sanjali o tihom krstarenju duž Dalmatinske obale ili o uzbudljivim putovanjima u daleke krajeve, sada možete te snove i ostvariti.

Spremni za svoju Lagoon avanturu?

Ova izvanredna Lagoon posebna ponuda ne dolazi često – nije ovo bilo koji rođendan; to je Lagoonov 40. rođendan! Iskoristite ove promotivne ponude prije nego što otplove prema zalasku sunca. Kupci koji su spremni započeti svoju Lagoon avanturu mogu saznati više o ovoj ponudi na nadolazećem Dalmatia Boats Showu ili kontaktirati naše prodajne predstavnike putem e-maila.

Pošaljite upit za

MOLIMO VAS DA ISPUNITE SLJEDEĆA POLJA
Nautika centar Nava