Proizveden 1000. Lagoon 42

Značajno postignuće: Lagoon slavi proizvodnju 1000. Lagoona 42

Proslavimo uspjeh!

U velikoj proslavi 24. listopada 2023., tim Lagoon-a u Belleville/Vendée obilježio je značajan događaj – proizvodnju 1000. Lagoona 42. Ovo je izniman uspjeh modela Lagoon 42 i time je osigurana njegova pozicija kao najprodavanijeg u cijeloj industriji katamarana.

Lagoonov predani proizvodni tim zaslužuje ogroman pljesak. Njihova predanost i iznimna vještina izrade stvaraju Lagoon 42 još od njegova predstavljanja 2016. godine. Ljubitelji katamarana s pravom sad očekuju tu prepoznatljivu kvalitetu u svakom proizvedenom modelu.

Proširenje za svijetlu budućnost

Osim proslave ovog izvanrednog postignuća, Lagoon ima još uzbudljivih vijesti za podijeliti. Tvrtka je prethodno najavila proširenje Belleville tvornice i to je gotovo dovršeno. Proširenje dodaje impresivnih 2000 četvornih metara objektu, a radi se o strateškom ulaganju. Krajnji cilj je unapređenje proizvodnje modela Lagoon 42 i Lagoon 46.

Očekuje se da će prošireni objekt Belleville do prosinca ove godine biti u pogonu te donosi nekoliko prednosti. Ono što je najvažnije, značajno će povećati proizvodni kapacitet, omogućujući Lagoonu proizvodnju do 300 katamarana unutar navedenog asortimana. Kod ovog proširenja ne radi se samo o veličini; radi se o osiguravanju da uvođenje novih modela ne ugrozi proizvodnju postojećih modela.

Val prilika

Istovremeno, ova marka, koja je predana zadovoljenju rastućih zahtjeva, aktivno zapošljava više od 100 dodatnih stručnjaka u Bordeauxu. Ova inicijativa želi podržati proizvodne potrebe od modela Lagoon 51 do Seventy 8, i osiguravati da se proširenje besprijekorno uklapa u dugoročnu viziju tvrtke.

Dok slavimo 1000. Lagoon 42, radujemo se nastavku uspjeha. Proširene proizvodne mogućnosti i predanost rastućeg tima omogućit će daljnje inovacije.

Nazdravimo za još tisuću “Vaših destinacija iz snova” s Lagoon katamaranima!

Pošaljite upit za
Upit
MOLIMO VAS DA ISPUNITE SLJEDEĆA POLJA
Nautika centar Nava