Lagoon na Cannes Yachting Festivalu, 2023.

Pripremite se za demonstraciju vještine izrade i inovacija jer svjetski poznati Lagoon dolazi, naravno, na Cannes Yachting Festival 2023. s očaravajućom flotom brodova!

Nautika Centar Nava, Lagoonov distributer za Hrvatsku i renomirano ime u nautičkoj industriji, ponosna je što udružuje snage s Lagoonom. Cannes je, tradicionalno, svjetski događaj koji otvara sezonu sajmova nautike i održava se od 12. do 17. rujna 2023. u Porto Cantu i Port Vieux. Kao ovlašteni predstavnik Lagoona, Nava će biti na prisutna tijekom cijelog festivala i odgovarati na sva pitanja o izloženim modelima. Naš tim stručnjaka s nestrpljenjem želi s Vama podijeliti uvide u iznimne značajke kojima se ističu Lagoon katamarani.

Izloženi katamarani

Razgledajte neke od najpopularniji i najtraženijih modela: Lagoon 42, Lagoon 46, Lagoon 51, Lagoon 55, Lagoon SEVENTY 7 i Lagoon SIXTY 5. Svako od ovih izuzetnih remek-djela savršeno sažima Lagoonovu iznimnu predanost luksuzu i eleganciji, te obećavaja impresivno iskustvo.

Lagoon 42

Lagoonov poznati inovativni dizajn oblikovao je Lagoon 42 te bez napora spojio performanse i udobnost. Jedinstveni pristup, usklađen s tradicijom Lagoona, nudi organsku perspektivu i savršenu ravnotežu između životnog prostora i putnika na brodu. Obilje prostora na cijelom katamaranu osigurava ugodan smještaj za do 12 gostiju. Svi mogu uživati u neusporedivoj udobnosti i kokpitu koji je otvoren i orijentiran prema moru.

Lagoon 46

Dizajn Lagoona 46 utjelovljuje suštinu životnog stila jedrenja na katamaranu i besprijekorno ga kombinira s inovacijom i udobnošću. S daškom elegancije, ovo plovilo odiše osjećajem slobode i sofisticiranog života na moru. Flybridge je mjesto za maksimalnu opuštenost i udobnost putnika dok prave društvo kapetanu. Smještanje kormilarnice u sredinu omogućuje izvanrednu vidljivost. Opcionalna električna hidraulična platforma olakšava pristup vodi i dodaje još prostor za druženje i uživanje u moru. S ovom značajkom, Lagoon 46 postaje pravo oličenje nautičke izvrsnosti i daje dojam luksuzne jahte duljine veće od 50 stopa.

Lagoon 51

Najnoviji model u Lagoonovoj ponudi, Lagoon 51, donosi optimizirani flybridge s modularnim sjedalima. Ovako gosti mogu uživati u vremenu provedenom na brodu zajedno s kapetanom. Na flybridge se može pristupiti s dvije strane tako da jahta neprimjetno povezuje životne prostore i olakšava druženje i zabavu na brodu. Unutrašnjost, prostrani salon, s potpuno opremljenom kuhinjom, nudi panoramski pogled i puno prirodnog svjetla. Ono stvara toplu i privlačnu atmosferu. Različite opcije rasporeda kabina prilagođavaju se potrebama svakog vlasnika, a svakako ne može nedostajati udobnosti i svjetla.

Lagoon 55

Lagoon 55 Vas poziva u novi dom koji spaja oblik i funkciju, gdje možete uživati u neusporedivom iskustvu Lagoon branda. Kao moderni klasik, zakrivljene linije Lagoon 55 odišu vještinom izrade i inovacijom. To je potvrda snage i ljepote nautičke industrije i sigurno će postati naslijeđe. Svaki detalj ovog katamarana prenosi eleganciju i vještinu. Čak i najzahtjevniji ljubitelji mora sigurno će cijeniti ovo oličenje luksuza i udobnosti.

Lagoon Sixty5

Suvremeni standard Lagoona SIXTY 5, nudi raskoš i prostranstvo, idealne za opuštanje i zabavu. Profinjeni dizajn dovodi u sklad tradicionalne elemente s modernim. Interijer katamarana obiluje svjetlošću i povezuje sve aspekte života na brodu. Divite se neometanom pogledu s flybridgea. Električna klizna vrata i razne druge opcije mogu prilagoditi ovaj katamaran Vašim potrebama. Vi stoga možete samo uživati u potpunoj udobnosti i lakoći pod jedrima Lagoona SIXTY 5, te njegovim zadivljujućim performansama.

Lagoon Seventy7

Prednost na Lagoonu SEVENTY 7 ima harmonija između unutarnjeg i vanjskog života. U isto vrijeme, inovacija podiže udobnost i performanse na razinu izvanrednog pomorskog života. Katamaran SEVENTY 7 nudi bezbrižan boravak na moru s prostranim životnim prostorima i palubama, pružajući tako neusporedivo iskustvo. Uz mogućnost konfiguracije prostora, prilagodite svoj SEVENTY 7 i uživajte u zadivljujućim pogledima s bilo kojeg mjesta te u luksuznom opuštanju koje nudi. Više opcija za raspored, prostrani interijeri obasjani svjetlom, luksuzna vlasnička kabina, s opcionalnom privatnom terasom i izravnim pristupom moru i suncu, te druge značajke čine ovaj katamaran izuzetnim. Život na brodu prepun užitaka je garantiran.

Zatražite pozivnicu!

Strastveni ljubitelji jahti s okom za eleganciju ne smiju propustiti Cannes Yachting Festival 2023. Nautika Centar Nava srdačno poziva sve zaljubljenike u katamarane. Dođite svjedočiti raskoši Lagoonovih jahti i uronite u svijet luksuznih jahti.

Kontaktirajte naš prodajni odjel kako biste ugovorili sastanak i otkrili sve detalje o modelima koji će biti izloženi. Pridružite se Lagoonu na Cannes Yachting Festivalu i ukrcajte se na luksuzno putovanje života.

Pošaljite upit za

MOLIMO VAS DA ISPUNITE SLJEDEĆA POLJA
Nautika centar Nava