Lagoon 55: Nagrada za Katamaran godine 2021

Kako se bliži kraj godine, vrijeme je da se osvrnemo na sve premijere jahti i jedriličarska dostignuća. Svakako je jedno od najzapaženijih predstavljanja bilo ono novog Lagoon 55. Ovaj moderni katamaran nudi sve što bi i najizbirljiviji zaljubljenik u more mogao poželjeti. Nadalje, specifikacije broda možete pronaći na ovoj stranici.

Čitatelji Sailing Today i Yachts & Yachting časopisa prepoznali su svjetski uspjeh Lagoon 55 i potvrdili ga na svečanosti u Londonu 30. studenog. Doista, brod je osvojio prestižnu nagradu Multihull of Year (Katamaran godine) na dodjeli British Yachting Awards 2021. Navedeni britanski časopisi dobro su poznati i cijenjeni zbog svog doprinosa u svijetu krstarenja i utrka.

Još nominacija

Nadalje, uzbuđenje tu ne prestaje. Lagoon 55 ima nominaciju za još dvije značajne nagrade! Riječ je o nagradi Europska jahta godine 2022. u kategoriji luksuznog krstaša. Dobitnik će biti objavljen na BOOT-u u Düsseldorfu. Druga nominacija je ona časopisa Multihull World za kategoriju Multihull of the Year 2022. Čitatelji će moći glasati od veljače na posebnoj web-stranici Multihulls Worlda!

lagoon 55 from air

Zaplovite na Lagoonu 55

Želite li priliku zaploviti na ovoj čudesnoj jahti? Evo Vaše prilike! Možete se obratiti našem čarter timu i uživati sljedeće ljeto na Lagoonu 55 uz Nautika Centar Navu. Međutim, ako razmišljate o ulaganju u ovo vrhunsko plovilo, kontaktirajte naš odjel prodaje.

Pošaljite upit za
Upit
MOLIMO VAS DA ISPUNITE SLJEDEĆA POLJA
Nautika centar Nava