Sljedeći korak u Lagoon evoluciji – novi Lagoon 43

Više detalja o novom Lagoonu 43

Lagoon je upravo objavio detalje potpuno novog modela Lagoon 43. Svjetska premijera zakazana je za Cannes Yachting Festival u rujnu 2024. godine, i tu premijeru ne želimo propustiti. Ovaj model katamarana svakome obećava nezaboravnu plovidbu. Štoviše, vrlo je prilagodljiv, jer je to bila glavna nit vodilja kod samog dizajna i inženjerskih planova. Lagoon 43 savršeno odgovara onima koji traže avanturu, opuštanje i fleksibilno iskustvo života na moru.

Ključne značajke i prednosti

Modularne opcije Lagoona 43 lako pretvaraju i spajaju prostore – unutarnjeg s vanjskim, kokpita sa salonom. Postavljanje stola za 6 ili 12 osoba, izbor je na Vama. Okupljanje i sudjelovanje u gastronomskih i ostalim iskustvima s cijelom posadom je zagarantirano. Veliki unutarnji volumeni, veći dupli ležajevi, koji su gotovo u potpunosti dostupni s 3 strane, u svakoj kabini pružaju veću udobnost. Kupaonice u svakoj kabini osiguravaju privatnost i osvježenje svakom članu posade.


Dizajneri su se pobrinuli olakšati ulazak i izlazak s broda s dodatnim stražnjim ulazima na svakom trupu. To svakako doprinosi sigurnosti i udobnosti posade, posebno prilikom ukrcaja i iskrcaja s katamarana. Nautičari s malo ili bez iskustva često se malo muče s tim.


Ležaljke na krovu i sjedala kojima se pristupa s kormilarnice su izvrsna mjesta za uživanje u otvorenom prostoru. Osim toga, katamaran Lagoon 43 nautičarima nudi mogućnost opuštanja i na prednjem kokpitu ili klupi na krmi, kao i na praktičnom sunčalištu koje je montirano na dizalici za tender.

Dizajn, opcije i specifikacije

VPLP Design odgovoran je za nautičku arhitekturu, Patrick le Quément za vanjski dizajn, a Nauta Design za unutarnje prostore novog Lagoon 43.


U rasporedu vlasničke verzije nalazi se glavna kabina koja zauzima jedan trup s privatnom kupaonicom, sa zasebni tušem, radnim stolom i dodatnim spremišnim prostorom. Drugi trup ima dvije duple kabine s vlastitim kupaonicama. U rasporedu s 4 kabine svaka od njih ima vlastitu kupaonicu.


Ukupna duljina katamarana je 13,92 m, ukupna širina je 7,69 m, a gazište je 1,4 m. Sve to pokreću 2 motora s po 57 KS, a katamaran ima standardnu površinu jedara od 105 m², pri čemu ima glavno jedro sa square topom ima 68 m², a furling genoa 37 m².

Naručite svoj Lagoon 43

Lagoon 43 crpi snažno naslijeđe od svojih prethodnika, ali nastavlja inovirati. Njegova prilagodljiva priroda, veliki unutarnji volumeni i veći kreveti, redizajnirani prilazi i dodavanje bočnih ulaza te raznolike modularne opcije, obećavaju užitak i nezaboravno iskustvo za svakoga na brodu.


Kontaktirajte naš odjel prodaje kako biste raspravili o mogućnostima i opcijama ovog katamarana. Primamo narudžbe za Lagoon 43, ili Vas možemo savjetovati o izvrsnim ponudama tvrtke Lagoon nekih drugih modelima. Pročitajte više o tome u našim vijestima o posebnim ponudama tvrtke Lagoon. Bez obzira jeste li zainteresirani za kupnju katamarana isključivo za svoje uživanje ili razmišljate o tome kao o investiciji, bit ćemo tu da Vas vodimo kroz cijeli proces.

Pošaljite upit za

MOLIMO VAS DA ISPUNITE SLJEDEĆA POLJA
Nautika centar Nava