Ekskluzivni dani Lagoona 2024

Lagoon slavi 40. rođendan – Posjetite brodogradilište u Bordeauxu s nama

Ove godine, umjesto za BOOT 2024, Lagoon se priprema za svoju rođendansku ekstravagancu! Bit će to proslava u čast 40 godina umijeća izrade i inovacija na najavljenim Ekskluzivnim danima Lagoona 2024.!

Srdačno Vas pozivamo da nam se pridružite na ovom posebnom događaju u brodogradilištu u Bordeauxu od 6. do 9. ožujka 2024. g.

Cijeli asortiman Lagoon plovila

Zamislite ovo: cijela Lagoon flota, počevši od elegantnih plovila duljine 40 stopa do fascinantnih brodova od 77 stopa! Ova veličanstvena plovila bit će izložena u brodogradilištu u Bordeauxu i predstavljati vrhunsko umijeće izrade. Najvažnija je svjetska premijera dugoočekivanog Lagoona 60. Ovaj model ispunjava sve snove ljubitelja plovidbe! Više o novom modelu Lagoon 60 pročitajte u našem prethodnom članku.

Otkrijte izvrsnost Lagoona na ekskluzivnim danima 2024.

Ovaj događaj daleko je od običnog; to je prilika za povezivanje s tvorcima uspjeha Lagoona. Zaronite u fascinantni svijet vrhunskog umijeća izgradnje jahti i entuzijastičnih umova koji dijele svoje ideje o vizionarstvu i inovacijama.

Dođite i uvjerite se u Lagoonovu bogatu baštinu, stručnost i predanost od 6. do 9. ožujka 2024. Dok istražujete brodogradilište u Bordeauxu, otkrijte tajne procese kojima svaki Lagoon katamaran osigurava status pravog remek-djela.

Za nas u Nautika Centru Nava ovo je puno više od proslave; to je zajedničko iskustvo s našim cijenjenim kupcima. Radujemo se pridružiti Vam se na ovom putovanju, i dodatno potaknuti veze i stvariti partnerske odnose koji će trajati cijeli život.

Zabilježite datum i pratite nas! 

Pratite nas za više detalja koje ćemo objaviti u siječnju 2024. Dozvolite nam da pretvorimo Vaše nautičke snove u stvarnost. S obzirom na iznimnu potražnju i ograničena raspoloživa mjesta, molimo Vas da nam što prije pošaljete e-mail i izrazite svoj interes. Osigurajte svoje mjesto na Ekskluzivnim danima Lagoona 2024. – iskustvu koje ne dogoživljava često.

Zaplovimo prema uzbuđenju i uzburkajmo more zajedno prije nego što ove ekskluzivne prilike izmaknu!

Pošaljite upit za
Upit
MOLIMO VAS DA ISPUNITE SLJEDEĆA POLJA
Nautika centar Nava