Svijet Lagoona

Dobrodošli u svijet Lagoona! Privlačni visokokvalitetni katamarani Lagoon sidre se i jedre slikovitim hrvatskim vodama još od 2001. Istražimo zajedno sinergiju renomiranog branda Lagoon i netaknute jadranske obale, koja se događa zahvaljujući tvrtki Nautika Centar Nava, kao ekskluzivnom zastupniku Lagoona u Hrvatskoj. Neka Vas izvrsnost Lagoona očara i otkrijte zašto katamarani Lagoon suvereno vladaju hrvatskim nautičkim igralištem.

Glatko jedrenje s Lagoonom

Katamarani Lagoon već dugo su sinonim za kvalitetu u jedrenju, i to iz vrlo dobrih razloga. Svaki katamaran Lagoon izrađen je s iznimnom preciznošću i obiluje inovacijama, te kombinira performanse i stil s udobnošću. Od elegantnog dizajna do prostranih interijera, Lagoon katamarani definiraju standarde luksuznog krstarenja od 1984. godine nudeći iznimna jedriličarska iskustva diljem svijeta. Pročitajte više o povijesti ovog branda u našem blogu.

Nautika Centar Nava: Vaš portal u Lagoonovu izvrsnost

U srcu živahne nautičke scene Hrvatske, Nautika Centar Nava je oblikuje još od 1990. godine. Nava je prva prepoznala potencijal katamarana Lagoon u charter poslovanju i počela nuditi vrhunske Lagoon katamarane jedriličarima, ali i ljubiteljima putovanja. U proteklih 20 godina svjedočimo nevjerojatanom rastu čarter tržišta i usponu Hrvatske kao destinacije broj 1 u svijetu. Kao ekskluzivni zastupnik Lagoona u Hrvatskoj, Nautika Centar Nava i dalje s entuzijazmom i ponosom predstavlja ovaj svjetski poznati brand na Jadranu te nudi izvrsnu podršku tijekom prodaje, usluge čartera, čarter menadžmenta te post-prodajne usluge. U širokom rasponu Lagoon katamarana, svatko će sigurno pronaći plovilo za sebe.

Zašto odabrati Lagoon u Hrvatskoj?

Dakle, zašto su katamarani Lagoon toliko popularni u Hrvatskoj? Pa, nije teško zamisliti! Kristalno čisto more, blaga klima i vjetrovi, skrivene uvale, impresivne prirodne ljepote, šarmantne gradove na obali, fascinantnu povijest, izvrsno opremljene moderne marine, ukusna kuhinja i izvrsna vina. To su glavne značajke hrvatske obale, u skraćenoj verziji, a katamarani Lagoon su najbolji način da ju istražite. Prilagodljivost i performanse plovila Lagoon čine ih savršenim izborom za istraživanje raznovrsne obale Hrvatske. S plitkim gazom i iznimnom stabilnošću, Lagoon katamarani omogućuju pristup skrivenim uvalama do kojih je mnogo teže doći tradicionalnim jedrilicama.

Luksuz na moru

Boravak na Lagoon katamaranu je poput boravka u plutajućoj palači. Prostrane kabine, elegantni namještaj i najsuvremeniji aparati i značajke osiguravaju raskošno iskustvo pod jedrima koje se može mjeriti s najboljim resortima. Još bolje, možete promijeniti pogled koliko god puta želite.

Bilo da se izležavate na prostranoj palubi, pripremate gourmet obrok u dobro opremljenoj kuhinji ili uživate u njemu u kokpitu ili salonu, svaki trenutak na katamaranu Lagoon je mini-slavlje života na otvorenom moru.

Jeste li spremni za jedrenje u svijetu Lagoona?

Dakle, što čekate? S katamaranima Lagoon i tvrtkom Nautika Centar Nava, Vaša avantura jedrenja u Hrvatskoj možda je udaljena samo jedan klik. Bez obzira žudite li za istraživanjem skrivenih uvala ili uživanjem na suncu na palubi, ne postoji bolji način za uživanje u hrvatskoj obali. Tako da spakirajte svoju kremu za sunčanje, torbe i pripremite se za putovanje života!

Pošaljite upit za
Upit
MOLIMO VAS DA ISPUNITE SLJEDEĆA POLJA

Lagoon kao jedan od najvrijednijih i prepoznatljivijih globalnih brendova i Nava kao jedna od ključnih nautičkih tvrtki na hrvatskom tržištu čine ovo “savršeno partnerstvo”. Best buy vrijednost Lagoon modela u kombinaciji s vrhunskom i visoko profesionalnom podrškom, tijekom i nakon prodaje te servisna podrška i odličan charter management program u Navi garantiraju opušteno vlasništvo i zaštićeno ulaganje svakog klijenta.

lagoon Modeli
NAUTIKA CENTAR NAVA

Autorizirani Lagoon dealer

Branimirova obala 11
21 000 Split

Telefon: +385 21 40...

Email: info@navaboat...

ISO 9001

NAUTIKA CENTAR NAVA ltd • Branimirova obala 11 • 21 000 Split • Tel: +385 21 40 77 00 • Fax: +385 21 40 77 01• e-mail: info@navaboats.com • Registered at the Commercial Court of Split, under the No. Tt-13/4743-2 • MBS (registered company number): 060145183 • Board Member: Dario Marijan • Share capital: 5.827.200,00 HRK • OIB: 19782809122 • Activity Code: 51870 • Bank account information: HR6124020061100570048 at ERSTE & STEIERMÄRKISCHE BANK d.d., Jadranski trg 3a, 51000 RIJEKA