Destinacija Lagoon

Lagoon-destination-in-Croatia

Destinacija Lagoon – globalna vrijednost marke Lagoon

Koliko god da ste upoznati sa svijetom jedrenja, kada razmišljate o katamaranu, prvo čega se sjetite su – Lagoon katamarani.

Čak i oni koji su samo jednom vidjeli dvotrupca, vjerojatno se radilo o Lagoonu. Vjerojatno su Vas upravo njegova ljepota i elegancija doveli do ovog bloga danas. Za one koji su malo više upoznati s brendom, uvod nije potreban. Vi već znate što predstavljava ta marka, iako možda niste potpuno svjesni njezine važnosti za čitavu industriju.

Zbog revolucionarnih dizajnerskih koncepata i stalnih inovacija postao je istinski lider na tržištu katamarana.

Lagoon je počeo kao pionir. Danas je simbol neusporedive profinjenosti i elegancije, na razinama koje su obično povezane s motornim plovilima i superjahtama. Njegov brend je iznimno poznat, nego je i cijenjen u entuzijastičnoj katamaranskoj zajednici diljem svijeta.

Istinski globalna marka

Sa 110 certificiranih partnera na 6 kontinenata, Lagoon je jedina marka katamarana s pravom globalnom prisutnošću. Svjetska mreža Lagoon slavi kulturnu raznolikost i tradiciju, ujedinjena je u uvažavanju inženjerske i dizajnerske domišljatosti.

Lagoon klub okuplja vlasnike katamarana, te se godišnje Escapade regate / događaji održavaju u nautičkim destinacijama diljem svijeta. Ovi nevjerojatni festivali hedonizma su ekskluzivni način promicanja filozofije brenda, koja se temelji na apsolutnoj udobnosti i pružanju nezaboravnog iskustva svojim klijentima.

Lagoon danas

Izvanredna postignuća i globalno vodstvo nisu zaustavili revolucionarni i inovativni duh koji je karakterističan za ovu tvrtku. Uvijek neumorno tragaju za novim načinima za dodavanje udobnosti i sigurnosti cijelim serijama. Za jedinstveni dizajn interijera zadužen je poznati talijanski studio Nauta.

Očuvanje prirode oduvijek je bilo od najveće važnosti za tvrtku te su oni su ujedno bili i pioniri u hibridnim pogonskim sustavima. Nove tehnologije integrirane su u svaki novi model i osiguravaju impresivnu razinu održivosti.

S više od 4700 isporučenih brodova, Lagoon potvrđuje činjenicu da je vodeći proizvođač katamarana i tržišni lider. Tehnologija i inovacije, a što je još važnije – udobnost, temelj su ove vodeće pozicije.

Lagoon je oblikovao današnje tržište katamarana i doveo jedriličarska uzbuđenja u potpuno novom segmentu. Njihov fokus je bio na druželjubivosti i prostranosti.

Destinacija Hrvatska

Nema mnogo mjesta na svijetu gdje more, krajolik, obala i način života čine jedriličarsko iskustvo koje je tako savršeno usklađeno s filozofijom brenda. Hrvatska je definitivno jedno od takvih mjesta, sigurno utočište i za strastvene mornare i one povremene jedriličare koji traže uzbudljivo iskustvo bez nepotrebnih krajnosti.

Nautika Centar Nava, s gotovo 30 godina iskustva u nautici, ponosni je partner Lagoon od 2001. godine. Uz široku ponudu visoko specijaliziranih usluga, Nava tim je spreman i sposoban pomoći Vam u kupnji, održavanju i charter menadžmentu Vaše jahte,  te osiguravate najbolje moguće vlasničko iskustvo.

Ako još ne tražite takvo iskustvo, naš charter odjel rado će Vam pomoći u pronalasku privremene verzije. Sigurno ćemo pronaći katamaran koji savršeno odgovara vašim potrebama za jedrenje.

Pošaljite upit za

MOLIMO VAS DA ISPUNITE SLJEDEĆA POLJA

Lagoon kao jedan od najvrijednijih i prepoznatljivijih globalnih brendova i Nava kao jedna od ključnih nautičkih tvrtki na hrvatskom tržištu čine ovo “savršeno partnerstvo”. Best buy vrijednost Lagoon modela u kombinaciji s vrhunskom i visoko profesionalnom podrškom, tijekom i nakon prodaje te servisna podrška i odličan charter management program u Navi garantiraju opušteno vlasništvo i zaštićeno ulaganje svakog klijenta.

lagoon Modeli
Motorna plovila
NAUTIKA CENTAR NAVA

Autorizirani Lagoon dealer

Uvala baluni 8
21 000 Split

Telefon: +385 21 40...

Email: info@navaboat...

ISO 9001

NAUTIKA CENTAR NAVA ltd • Uvala baluni 8 • 21 000 Split • Tel: +385 21 40 77 00 • Fax: +385 21 40 77 01• e-mail: info@navaboats.com • Registered at the Commercial Court of Split, under the No. Tt-13/4743-2 • MBS (registered company number): 060145183 • Board Member: Dario Marijan • Share capital: 5.827.200,00 HRK • OIB: 19782809122 • Activity Code: 51870 • Bank account information: HR6124020061100570048 at ERSTE & STEIERMÄRKISCHE BANK d.d., Jadranski trg 3a, 51000 RIJEKA