Posebna Lagoon ponuda – 40,000 € uštede pri kupnji Lagoon katamarana

Posebna rođendanska ponuda

Ove godine Lagoon slavi četiri desetljeća postavljanja standarda u luksuzu i inovacijama. Kako bi obilježio ovaj nevjerojatan uspjeh, Lagoon je pripremio nešto posebno za sve zaljubljenike u katamarane. Nastavite čitati kako biste otkrili više o ovoj jedinstvenoj prilici!

Pridružite se Lagoon obitelji uz ovu posebnu ponudu!

Ovo je najbolje vrijeme da se pridružite Lagoonovoj obitelji. Uz ovu posebnu ponudu: možete uštediti ogromnih 40.000 eura na svom omiljenom Lagoon katamaranu. No, požurite – ponuda je ograničena na prvih 40 kupaca diljem svijeta, što simbolizira svaku od 40 iznimnih godina Lagoonove povijesti.

Pridružite se ovoj posebnoj skupini sretnih kupaca i osigurajte svoj Lagoon katamaran danas!

Izaberite svoj savršeni Lagoon model

Uz širok izbor modela, Lagoon katamarani su savršen izbor za svakog jedriličara ili zaljubljenika u more. Birajte između:

Svakako imajte na umu da ova ponuda ne uključuje modele Lagoon 42 i Lagoon 43.

Naručite svoj Lagoon katamaran

Naručivanjem Vašeg Lagoon katamarana putem Nautika Centra Nave donosi određene prednosti. Npr. osiguravate željeni datum isporuke, što Vam omogućuje bezbrižno planiranje Vaših krstarenja bez zastoja.

U Navi se ponosimo pružanjem iznimne usluge i stručnosti u vođenju kroz proces naručivanja i kupnje. Osigurati besprijekorno iskustvo svim kupcima, naš je glavni cilj. Navin tim je ovdje da Vam pomogne pretvoriti Vaše snove o vlasništvu Lagoon katamarana u stvarnost.

Ovo je vrlo uzbudljiva prilika i ne bismo htjeli da je propustite! Stoga, kontaktirajte nas danas kako biste osigurali svoj Lagoon katamaran uz ovu posebnu ponudu. Budite jedan od ovih 40 novih vlasnika katamarana. Naš kolega Sergije spreman je odgovoriti na sva Vaša pitanja ili nedoumice te Vam pripremiti ponude za Lagoon katamarane kojima će biti teško odolijeti! Također, pitajte Sergija o mogućnostima ulaganja, čarter menadžmentu i kalkulacijama troškova i prihoda.

Ovo je vaša prilika za avanturu života. Jedrite po hrvatskoj obali ili čak i dalje od toga te poduzmite prvi korak ka ostvarenju svojih snova!

Pošaljite upit za

MOLIMO VAS DA ISPUNITE SLJEDEĆA POLJA
Nautika centar Nava