Lagoon na Cannes Yachting Festivalu 2021

Vodeći proizvođač katamarana, Lagoon, prisustvuje Cannes Yachting Festivalu, od utorka 7. do nedjelje, 12. rujna 2021.

Naravno, prodajni tim Nautika Centra Nava bit će tu da Vam pomogne u potrazi za katamaranom iz Vaših snova. Štoviše, za vrijeme Cannes Yachting Festivala omogućena su i testiranja plovila tako da svi ozbiljni kupci mogu bolje upoznati izložene katamarane. Zato dođite i uvjerite se sami!

Nastavite čitati za kratak pregled svih Lagoon modela koji će biti predstavljenim na sajmu u Portu Canto.

Popis:

Lagoon 40

Katamaran je dostupan u verzijama s 3 ili 4 kabine i može primiti do 12 gostiju. Veliki prozori odlično osvjetljavaju unutrašnjost. Uz pametne funkcionalnosti koje brod nudi, bez napora ćete manevrirati u svim uvjetima.

lagoon 40

Lagoon 42

Teško je ne primijetiti snažnu i dinamičnu prirodu ovog modela. Zaobljeni trup ostavlja dojam elegantne, profinjene siluete. Jedan je od najbržih luksuznih katamarana na tržištu, a plovidba na njemu je pravi užitak.

BOOT Düsseldorf Lagoon 42

Lagoon 46

Lagoon 46 nudi četiri kabine i četiri kupaonica, svaki sa zasebnom tuš kabinom, što ga čini savršenim izborom za veće obitelji. Naizgled neprekinuti tijek eksterijera i interijera čini ogroman dnevni prostor. . Dvostruki Yanmar dizel saildrive motori snage 75 KS isporučuju 8,5 čvorova pri 3.000 okretaja u minuti.

Lagoon 46 BOOT Düsseldorf

NOVI Lagoon 55

Lagoon 55 dizajniran je za uživanje u moru, nebu, suncu i prekrasnom okruženju. Hardtop štiti flybridget i stvara visoku trostranu siluetu. Izuzetno veliki prozori i krovni prozori odlično osvjetljavaju unutrašnjost.

lagoon 55

Lagoon Sixty 5

Luksuzni katamaran za jedrenje, Lagoon Sixty 5, moderan je i tradicionalan u isto vrijeme. Lako manevriranje vrhunskom opremom i jakim jedrima rezultira brzom plovidbom. Različite mogućnosti opremanja flybridgea i interijera odgovaraju svim željama i potrebama budućih vlasnika.

Lagoon Seventy 7

Lagoon Seventy 7 ima sve što je potrebno da postane simbol luksuza, udobnosti i elegancije. Rezultat je to pedantnog dizajna slavnog trojca: VPLP, Patrick le Quément i Nauta Designa. VIP kabina nudi opciju hidraulične vanjske platforme, što je rijetkost za katamaran.

seventy-7

Upoznajte nas u Cannesu

Kao što smo već spomenuli, naš prodajni tim bit će na nautčkom sajmu u Cannesu.

Ne oklijevajte, dogovorite sastanak s nama i saznajte zašto su Lagoon katamarani i Jadransko more izvrsna kombinacija.

Jednostavno nam se javite na sales@navaboats.com ili ispunite kontakt formu na dnu stranice.

Pošaljite upit za

MOLIMO VAS DA ISPUNITE SLJEDEĆA POLJA
Nautika centar Nava