Lagoon katamarani na Cannes Yachting Festivalu

Cannes Yachting Festival 2019.
Vrhunski svjetski proizvođač Lagoon će izlagati svoje katamarani na Cannes Yachting Festivalu, od 10. do 15. rujna 2019. godine.
Cannes Yachting Festival najveći je događaj u Europi te događaj koji otvara novu sezonu. Ove godine sam festival najavljuje još više brodova, događanja, premijera i sadržaja nego prethodnih godina. Brodovi se izlažu u Vieux Port, kao i Port Canto, što je dovoljna najava veličine sajma.
Posjetite neke (ili sve) izložene Lagoon katamarane u Sail Multi sekciji u Port Canto:

  • Upoznajte mini-maxi katamaran – Lagoon 40. Otkrijte udobnost i eleganciju te inovativni dizajn.
  • Lagoon 42 svojim gostima pruža performanse i udobnost na novoj “organskoj” razini koja teži harmoniji prostora i čovjeka.
  • Pogledajte izbliza novi dizajn Lagoona 46. Ovaj katamaran napravljen je za ugodno jedrenje, uz istovremeno podizanje života na brodu i uživanja na potpuno novu razinu.
  • Jedrite elegantno i u stilu morima na Lagoonu 50. Svestrani katamaran dizajniran je da pruži udobnost i funkcionalnost na brodu.
  • Iskusite 23-metarski katamaran iz Lagoon-a. SEVENTY 7 je izvanredan po skladnom prijelazu između unutarnjih i vanjskih luksuznih prostora.

Pronađite motorne katamarane u Vieux Port na Quai Max Laubeuf:

  • Nagrađivani Lagoon katamaran, SEVENTY 8 motorna je jahta osmišljena za oceane. Luksuzni dizajn i beskrajna mogućnost prilagodbe SEVENTY 8-a spremni su ugoditi i najsofisticiranijim jahtašima.
  • Doživite ovu inovaciju iz prve ruke na Cannes Yachting festivalu 2019.! Pogledajte novi Lagoon SIXTY 7, motorni katamaran koji u potpunosti pruža nenadmašnu sofisticiranost i jednostavnost.

Pridužite se Lagoonu i Nautika centru Nava na Yachting festivalu u Cannesu. Javite se našem prodajnom tim prije ili tijekom festivala  i saznajte zašto su Lagoon katamarani, Hrvatska i Jadranskom moru takva odlična kombinacija.

Pošaljite upit za

MOLIMO VAS DA ISPUNITE SLJEDEĆA POLJA
Nautika centar Nava