Lagoon 40 i 46 u Düsseldorfu

50. BOOT donosi mnoštvo uzbuđenja, a između ostalih noviteta i svjetsku premijeru Lagoon 46.
Najpopularniji sajam vodenih sportova u Düsseldorfu ove godine slavi svoj 50. rođendan u velikom stilu. Doživite najbolje od nautičkog svijeta od 19. do 27. siječnja 2019. Nautika centar Nava, kao jedan od najuspješnijih Lagoon trgovaca, bit će tu da vam predstavi Lagoon 40 i 46.
Lagoon 40 već je osvojio svjetsku pozornicu. To je savršen katamaran za velike obitelji i privatna krstarenja. Lagoon 46, kao svjetska premijera, vjerojatno će biti zvijezda Lagoon štanda.
Svjetska premijera – Lagoon 46
Novi Lagoon 46 je brod vrhunskih performansi, iznimno sposoban za plovidbu, te mnogo dodatne opreme čime se može prilagoditi za potrebe svakog pojedinog klijenta. VPLP je dizajnirao duboki i ugodni kokpit, prostrani kokpit na krmi i multifunkcionalan flybridge. Svi ti dijelovi savršeno su povezani za optimalno rukovanje i istovremeno opuštanje. Unutrašnjost ima funkcionalan, ali elegantan stil.
Ne propustite pogledati ovaj novi model tijekom svjetske premijere na BOOT-u 2019! Oba plovila bit će izložena u hali 15, a za više informacija o modelima Lagoon i katamaran charter menadžmentu u Hrvatskoj zatražite Sergija Plavsu ili unaprijed dogovorite sastanak s njim.

Pošaljite upit za

MOLIMO VAS DA ISPUNITE SLJEDEĆA POLJA
Nautika centar Nava