Isporuka Lagoona 40 u Splitu

Kako smo objavili prošli tjedan, Nautika Centar Nava nastavlja s radom. Veliko nam je zadovoljstvo javiti da smo uz veliki napor uspjeli u Split dovesti novi Lagoon 40 za našeg klijenta. Unatoč brojnim blokadama i ograničenjima diljem Europe i Mediterana, katamaran je 22.03.2020 uplovio u luku Split. U sljedećim tjednima slijedi priprema za isporuku vlasniku, naravno, u skladu s posebnim uputama, smjernicama i preporukama nadležnih tijela. Sigurnost i zdravlje naših djelatnika i klijenata je i dalje su naš glavni prioritet. 

Posebnu zahvalu dugujemo kapetanu Victoru Meulemansu i njegovoj posadi na požrtvovnosti i ogromnom trudu koji su uložili tijekom ove višetjedne isporuke. Obzirom na propise koji su trenutno na snazi, po dolasku u Split kapetanu i posadi određena je obavezna 14-dnevna karantena. Učinit ćemo sve što je u našoj moći kako bismo im olakšali to vrijeme i nadamo se da će im uz našu pomoć brže proći. Reliance Yacht Management jedan je od naših najpouzdanijih partnera u proteklom desetljeću. Svaku isporuku odradilii su iznimno profesionalno i besprijekorno te se radujemo daljnjoj suradnji. 

Nautika Centar Nava i cijela naša ekipa i dalje nastavlja raditi na pronalaženju najboljih rješenja za svaki pojedini brod i svakog pojedinog klijenta. Ostajte nam sigurno i zdravo!

Pošaljite upit za

MOLIMO VAS DA ISPUNITE SLJEDEĆA POLJA
Nautika centar Nava