Upravo predstavljen NOVI Lagoon 55

lagoon 55

Napokon je predstavljen najnoviji Lagoon 5MA, sada već poznat pod nazivom Lagoon 55. Baš kao što i samo ime govori, ova potpuno nova inovacija voljene francuske marke duga je 55 stopa i predstavlja novo poglavlje u svijetu katamarana.Lagoon katamarani imaju dugu tradiciju. Renomirano ime dolazi s velikim očekivanjima i ovaj brend ih uvijek premašuje. .Osvrćući se na povijest Lagoona, njihov prvi katamaran koji je lansiran zapravo je bio Lagoon 55. Bilo je to 1987. godine i od tada su se mnoge stvari promijenile. Sada više od 6 tisuća Lagoona plovi po cijelom svijetu, s novom tehnologijom i novim izgledom.. Ali temeljne vrijednosti još uvijek su tu – ugodno i sigurno jedrenje. 

Zamisao strastvenih dizajnera

Patrick le Quément, dizajner eksterijera, naglašava da ljudi zanemaruju dizajn koji ignorira ljude. Dakle, ideja je bila predstaviti brod koji pruža“…nenadmašan pogled na raskoš mora, usmjeravajući svu našu pozornost na slobodu kretanja na brodu, nudeći velikodušan prostor i omogućavajući  onima na brodu da pronađu svoje mjesto.”

Prava terasa na vodi

Presjeci na Lagoonu 55 nisu samo mjesta koji olakšavaju cirkulaciju, također su i životni prostori. Možete kuhati  u vanjskoj kuhinji, uživati u dobroj knjizi ili jednostavno osluškivati valove sa stopalima u moru. Nova cirkulacija kretanjanja na brodu uklanja granice između unutarnjeg i vanjskog prostora.

Interijer Nauta Design

Nauta je blisko surađivala s Lagoonom i s Patrickom le Quément kako bi ovom 16.8-metarskom katamaranu pružio istu razinu luksuza kojeg smo do sada viđali na većim jahtama. Osjećaj života na visokoj nozi se postigao samo svijetlim i elegantnim interijerima. Otvoreni pogledi i izvori prirodnog svjetla su u savršenom su skladu, a horizontalne linije daju osjećaj kontinuiteta mora i horizonta. Lagoon 55 dizajniran je za uživanje u moru, nebu, suncu i okolini.

Gornji prozori

Otvoreni interijeri okupani su  u mnoštvu prirodnog svjetla zahvaljujući ogromnim prozorima i dvama očaravajućim krovnim prozorima u salonu. Životni prostori besprijekorno su povezani  s prirodnim okolišem što unosi jedinstveni osjećaj mira i tišine u život na brodu.

Ovaj je katamaran dostupan u verzijama s 4, 5 ili 6 kabina. Bez obzira koju konfiguraciju odabrali, sve kabine imaju velike privatne kupaonice.

Serija morskih ispitivanja 

Svjetska premijera novog Lagoon 55 se očekuje krajem travnja na La Grande Motte International Multihull Boat Show koji se održava na jugu Francuske. U narednim mjesecima, katamaran će ploviti Mediteranom na dugom nizu probi na moru. Kontaktirajte sales@navaboats.com da biste saznali više o tome.

Pošaljite upit za

MOLIMO VAS DA ISPUNITE SLJEDEĆA POLJA

Lagoon kao jedan od najvrijednijih i prepoznatljivijih globalnih brendova i Nava kao jedna od ključnih nautičkih tvrtki na hrvatskom tržištu čine ovo “savršeno partnerstvo”. Best buy vrijednost Lagoon modela u kombinaciji s vrhunskom i visoko profesionalnom podrškom, tijekom i nakon prodaje te servisna podrška i odličan charter management program u Navi garantiraju opušteno vlasništvo i zaštićeno ulaganje svakog klijenta.

lagoon Modeli
Motorna plovila
NAUTIKA CENTAR NAVA

Autorizirani Lagoon dealer

Uvala baluni 8
21 000 Split

Telefon: +385 21 40...

Email: info@navaboat...

ISO 9001

NAUTIKA CENTAR NAVA ltd • Uvala baluni 8 • 21 000 Split • Tel: +385 21 40 77 00 • Fax: +385 21 40 77 01• e-mail: info@navaboats.com • Registered at the Commercial Court of Split, under the No. Tt-13/4743-2 • MBS (registered company number): 060145183 • Board Member: Dario Marijan • Share capital: 5.827.200,00 HRK • OIB: 19782809122 • Activity Code: 51870 • Bank account information: HR6124020061100570048 at ERSTE & STEIERMÄRKISCHE BANK d.d., Jadranski trg 3a, 51000 RIJEKA