Lagoon Escapade

Lagoon-Escapade-Croatia

Lagoon Escapade – iskusi užitak regate

Lagoon Escapade je prilika da se potpuno prepustite jedrenju, zajedno s ostalim ljubiteljima katamarana iz cijelog svijeta. Ovo nije regata koja se vrti isključivo oko jedrenja, to je poslastica za sva vaša osjetila, prilika da se katamaran doživi onako kako je Lagoon prvotno zamislio. U nastavku ćete pročitati osnovne informacije te saznati kako se Escapade razvijala kroz cijelo desetljeće, te proširila na sve veći broj svjetskih odredišta.

Koncept

Escapade je dosljedni nastavak poznate Lagoon filozofije koja se temelji isključivo na principima društvenosti, elegancije i sigurnosti.

Ideja je vrlo jednostavna. Treba se zabaviti na moru, uživati na suncu, upoznavati nove prijatelje i podijeliti priče uz lokalne specijalitete i vino.

Escapade obično organizira lokalni ovlašteni zastupnik i predstavnik Lagoona, uz potporu međunarodnog Lagoon kluba i lokalnih sponzora. Organizatori osmišljavaju atraktivan itinerar, živahni zabavni program te se brinu o logistici. Potpuna podrška za sudionike, prije i za vrijeme trajanja događanja, osigurana je na najprofesionalniji način.

Obično se održava za vikend tijekom sezone jedrenja, kada se očekuju najbolji vremenski uvjeti.

Tijekom Escapade sudionici mogu očekivati odličan spoj zabave i jedrenja. Uzbudljivo jedrenje, najbolja gastronomska iskustva i najbolje od svega, društvo ljudi koji dijele istu strast i ljubav prema moru, cijenjeni su na jedinstveni, Lagoon, način.

Počeci i odredišta

Prva Lagoon Escapade organiziran je u Marseillesu 2009. godine, a slijedi ga Ile d’Aix 2011. godine. Vrlo brzo Escapade je prihvaćen, uglavnom zahvaljujući inicijativama lokalnih predstavnika iz cijelog svijeta. Nakon mediteranskih početaka, Escapade je prerastao u međunarodni event. Australska zajednica je važna, kao i stalna prisutnost na Karibima, te odnedavno i na Filipinima. Escapade se održavaju jednom godišnje, a broj sudionika je u stalnom porastu.

Adriatic Lagoon Regatta – Escapade na hrvatski način

Adriatic Lagoon Regatta je uspješno donijela Lagoon Escapade iskustvo u Hrvatsku i na Jadran. To je savršena destinacija koja cjelokupno iskustvo prenosi na višu razinu. Održava se svake godine od 2012. godine i među prvim je Escapade eventima ikada održanima. Budući da se mnogi oduševljeni sudionici često vraćaju, često se smatra omiljenom Escapadom. Većina Escapada okuplja isključivo vlasnike Lagoona, dok je Adriatic Lagoon Regatta otvorena za sve opcije: možete iznajmiti katamaran s posadom ili  bez posade ili samo jednu ili dvije kabine na brodu. Regata se prilagodljiva svim razinama ljubitelja mora i katamarana.

Uz organizaciju domaćina Nautika centra Nave, entuzijasti katamarana sastaju se kako bi posjetili predivna mjesta koja oduzimaju dah duž Jadranske obale. Predstavljanje stoljetnih kulinarskih tradicija dalmatinske kuhinje također je važan dio same regate. Kao što je njihovo sljubljivanje s odabranim vinima. Itinerar se često osvježava novim destinacijama. Unatoč tome, neka od nezaobilaznih mjesta uključuju i posjet nevjerojatnoj Maslinica na Šolti, glamuroznom Hvaru sa susjednim Paklenskim otocima. Proteklih godina posjete Visu i Trpnju na poluotoku Pelješacu su stekle svoju popularnost.

Prošlogodišnje izdanje okupilo je čak 200 sudionika na 22 Lagoon natjecateljskih katamarana. Bio je to događaj za pamćenje – hedonističko slavlje života, što se savršeno poklapa s Lagoonovom filozofijom.

Pripreme za izdanje 2019. već su započele, stoga se javite ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje u ovom jedinstvenom događaju.

Pošaljite upit za

MOLIMO VAS DA ISPUNITE SLJEDEĆA POLJA

Lagoon kao jedan od najvrijednijih i prepoznatljivijih globalnih brendova i Nava kao jedna od ključnih nautičkih tvrtki na hrvatskom tržištu čine ovo “savršeno partnerstvo”. Best buy vrijednost Lagoon modela u kombinaciji s vrhunskom i visoko profesionalnom podrškom, tijekom i nakon prodaje te servisna podrška i odličan charter management program u Navi garantiraju opušteno vlasništvo i zaštićeno ulaganje svakog klijenta.

lagoon Modeli
Motorna plovila
NAUTIKA CENTAR NAVA

Autorizirani Lagoon dealer

Uvala baluni 8
21 000 Split

Telefon: +385 21 40...

Email: info@navaboat...

ISO 9001

NAUTIKA CENTAR NAVA ltd • Uvala baluni 8 • 21 000 Split • Tel: +385 21 40 77 00 • Fax: +385 21 40 77 01• e-mail: info@navaboats.com • Registered at the Commercial Court of Split, under the No. Tt-13/4743-2 • MBS (registered company number): 060145183 • Board Member: Dario Marijan • Share capital: 5.827.200,00 HRK • OIB: 19782809122 • Activity Code: 51870 • Bank account information: HR6124020061100570048 at ERSTE & STEIERMÄRKISCHE BANK d.d., Jadranski trg 3a, 51000 RIJEKA