Lagoon Croatia
HRV | ENG

SPORTOP VERZIJA LAGOONA 450 I LAGOONA 52


Lagoon 450 i 52 su dva najprodavanija modela u Lagoon ponudi djelomično zahvaljujući i superiornom dizajnu flybridge-a kojeg je Lagoon predstavio 2004. godine i koji je privukao brojnu pažnju prije nego je preuzet od strane brojnih drugih graditelja katamarana.

Kako bi zadovoljili potrebe nautičara koji ne žele flybridge Lagoon je razvio novu SPORTOP verziju modela L450 i L52. Odlikuju se više konvencionalnim upravljačkim mjestom koje omogućuje jednostavniju i direktnu komunikaciju sa posadom u kokpitu, a također i nižom lantinom i jarbolom koji omogućuju jednostavniju manipulaciju glavnim jedrom uz zadržavanje iste veličine samog jedra.

Dakle na raspolaganju su od sada Flybridge i SporTop verzija modela L450 i L52. Nove oznake ovih modela su: 450F, 450 S, 52 F i 52 S.

Lagoon je također napravio redizajn interijera na ova dva modela. Na oba modela dizajnirana je nova kuhinja u U-obliku koja pruža još više radnog prostora te bolju komunikaciju sa ostakom broda. Na Lagoon-u 450 redizajnirane su i prednje kabine koje sada imaju veće krevete.