Lagoon Croatia
HRV | ENG

Dobrodošli u Nautika centar Nava – Lagoon Hrvatska

 

Nautika centar Nava je jedan od najstarijih i najuspješnijih dealera Lagoon katamarana u Europi.

Nautika centra Nava je osnovana 1990. godine kao jedna od prvih privatnih charter kompanija. Tijekom protekla 3 desetljeća, tvrtka je postala jedan od najvećih distributera jedrilica i motornih brodova. Nudimo sve vrste usluga našim klijentima – od prodaje i postprodajne potpore do održavanja i popravaka.

Naše partnerstvo s Beneteau grupom počelo je 1996. g. kada smo postali Beneteau distributer za motorne brodova i jedrilice. U sljedećih nekoliko godina naše se poslovanje razvilo i postalo visoko specijalizirano. U 2001. g. postali smo ekskluzivni uvoznik i distributer za Lagoon katamarane.

Nava je 2006. g. nagrađena kao Najbolji dealer Lagoona u Europi, a u 2008. g. kao treći najbolji dealer Lagoona u Europi.

Danas je naše sjedište u Splitu najveći i najvažniji centar za Lagoon na Jadranu. Ovdje nudimo najnovije Lagoon modele, testne vožnje, a naše profesionalno i ljubazno osoblje osigurava informacije i pomoć pri izboru najboljeg broda za Vas i Vašu obitelj. Naš tim pomaže Vam izabrati te dogovara montiranje individualno odabrane opreme, metoda plaćanje, osiguranja, načina isporuke, servis i održavanje Vašeg novog Lagoon katamarana.

Budući da imamo jednu od najvećih Lagoon flota na Jadranu, postali smo eksperti za charter management te svoje Lagoon plovilo možete ostaviti u našem charter management programu i time svoju kupnju pretvoriti u investiciju. Isto tako nudimo odlično opremljene katamarane iz naše dvije base (u Splitu i Slanom-Dubrovniku) za vrhunski charter odmor u Hrvatskoj pod jedrima.

Kako bismo promovirali Lagoon katamarane, našu flotu, charter ponudu započeli smo s organizacijom Adriatic Lagoon Regate 2012. godine (od tada Lagoon je naš događaj nagradio kao Best Lagoon Escapade šest puta). Adriatic Lagoon Regata okuplja 100 – 150 vlasnika brodova, obožavatelja Lagoona, investitora, poslovnih partnera, predstavnika osiguravajućih, financijskih i leasing tvrtki te banaka koji uživaju u odličnoj hrani i vinu na udobnim katamaranima. Deset do petnaest brodova se sastanu u Splitu oko 1. svibnja svake godine i započnu dva, tri ili četiri dana jedriličarskih uzbuđenja, vrhunskih zabava u samo najboljim odredištima (Martinis Marchi u Maslinici, Palmižana, Hvar, Trpanj, otok Vis).

Ako želite kupiti, investirati ili iznajmiti Lagoon katamaran i otkriti ljepote Hrvatske došli ste na pravo mjesto. Posvećeni smo klijentima te sada i ISO 9001:2015 certifikat koji je izdan u travnju 2017. g. svjedoči kvaliteti naše usluge.

 

 

NavaBoats NavaBoats NavaBoats NavaBoats NavaBoats NavaBoats NavaBoats NavaBoats NavaBoats NavaBoats NavaBoats NavaBoats NavaBoats NavaBoats